Thuisbatterij

Geef je huis kracht met een thuisbatterij

Energie opslaan met je eigen thuisbatterij!

Sla energie op met je eigen thuisbatterij! Profiteer van je zelf opgewekte zonne-energie en verminder je afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

5 - 8 jaar Gemiddelde terugverdientijd

De gemiddelde terugverdientijd van een thuisbatterij is 5 tot 8 jaar.

70% minder afhankelijk van energieleverancier

Met een thuisbatterij ben je 70% minder afhankelijk van je energieleverancier. Dit betekent meer controle over je energievoorziening en lagere energiekosten.

100% koppelbaar met slim energiesysteem

Onze thuisbatterij is 100% koppelbaar met een slim energiesysteem. Optimaliseer je energiebeheer, bespaar kosten en verhoog je efficiëntie met deze geavanceerde technologie.

Thuisbatterij: De voordelen op een rij

Zonnepanelen in combinatie met een thuisbatterij bieden een slimme en efficiënte oplossing voor energiebeheer in huishoudens. Door zonne-energie op te wekken en op te slaan in een accu, kunnen gezinnen ‘s avonds of tijdens piekuren profiteren van hun eigen opgewekte energie. Dit resulteert in lagere energiekosten en een verminderde CO2-uitstoot, waardoor huishoudens minder afhankelijk worden van het elektriciteitsnet. Ontdek hier de uitgebreide voordelen van een thuisbatterij in ons artikel!

Geld verdienen met je thuisbatterij.

Wist je dat je geld kunt verdienen met je thuisbatterij? Met slimme software wordt je thuisbatterij zo beheerd dat deze energie opslaat wanneer de tarieven laag zijn. De batterij laadt op tijdens periodes met veel zonlicht en levert energie terug aan het net wanneer de prijzen hoger zijn. Zo bespaar je nog meer op je energierekening en verdien je geld met je thuisbatterij. Dit zorgt ervoor dat de terugverdientijd van je investering aanzienlijk korter wordt!

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor een adviesgesprek

× Hoe kunnen wij u helpen?