Zonnepanelen

Ontdek nu de voordelen van hoogwaardige zonnepanelen. Onze zonnepanelen zijn zeer betrouwbaar en leveren hoge rendementen.

OOK VERDIENEN MET ZONNEPANELEN?

Wil je ook geld verdienen met zonnepanelen? Ontdek hoe eenvoudig het is om je eigen groene energie op te wekken en tegelijkertijd je energierekening te verlagen!

Verdien gemiddeld €1740 per jaar

Een gezin bespaart met hun zonnepanelen gemiddeld €1740 per jaar aan energiekosten.

Nu 0% BTW voordeel!

De zonnepanelen die wij leveren zijn belast met 0% BTW. Haal daarom nu maar liefst 21% BTW voordeel.

Inzicht via overzichtelijke app

Bekijk zonder abonnementskosten wat je zonnepanelen opwekken via een GRATIS en overzichtelijke app.

Het beste plan voor jou dak.

Onze specialisten zorgen ervoor dat we de meeste stroom halen met de zonnepanelen op jouw dak. We beginnen met een grondige analyse van je dak, waarbij we rekening houden met factoren zoals de oriëntatie, de hellingshoek, en eventuele schaduwplekken. Op basis van deze analyse ontwerpen we een op maat gemaakt plan dat perfect aansluit bij jouw specifieke situatie. Zo kunnen we de zonnepanelen optimaal positioneren om de hoogste energieopbrengst te garanderen.

Daarnaast gebruiken we uitsluitend hoogwaardige materialen en de nieuwste technologieën om ervoor te zorgen dat je zonnepanelen jarenlang betrouwbaar en efficiënt blijven functioneren. Ons team van ervaren installateurs voert de installatie zorgvuldig en professioneel uit, waarbij we voldoen aan alle veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Wat levert het op

WAT BRENGT JE INSTALLATIE OP?

Bekijk hier enkele gemiddelde cijfers om een idee te krijgen van de voordelen

8 Zonnepanelen

930
per jaar

10 Zonnepanelen

1162
per jaar

12 Zonnepanelen

1162
per jaar

15 Zonnepanelen

1744
per jaar

Complete installatie in 1 dag.

Wij regelen alles wat nodig is voor een zorgeloze installatie van begin tot eind. Vanaf het eerste adviesgesprek tot aan de oplevering en zelfs lang daarna, staan wij voor je klaar. Onze dienstverlening begint met een grondig adviesgesprek waarin we jouw wensen en behoeften in kaart brengen. Vervolgens begeleiden we je door het hele proces, inclusief het ontwerpen van de oplossing, het selecteren van de juiste materialen, en het uitvoeren van de installatie met de hoogste precisie en zorg.

Snelle installatie door opgeleide monteurs.
Econergie monteurs zijn opgeleid in het installeren van zonnepanelen en NEN 1010 elektrotechniek. Ze zijn VCA en installQ gecertificeerd.

Onze experts zijn beschikbaar om al je vragen te beantwoorden en eventuele zorgen weg te nemen. Tijdens de installatie zorgen wij ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. Na de oplevering blijven we betrokken, met een uitgebreide nazorgservice om ervoor te zorgen dat alles perfect blijft functioneren.

Bij ons ben je verzekerd van een volledige en zorgvuldige service, waarbij we geen detail over het hoofd zien. Zo kun jij met een gerust hart genieten van een perfecte installatie die aan al je verwachtingen voldoet.

Zonnepanelen met live inzicht in je opbrengst en verbruik.

Bij je zonnepanelen krijg je een handige app waarmee jij live inzicht hebt in de opbrengst van jouw zonnepanelen. Deze gebruiksvriendelijke app is ontworpen om je voortdurend op de hoogte te houden van de prestaties van je zonnepanelen. Zo weet je altijd hoe je zonnepanelen het doen en wat je per dag hebt kunnen verdienen.

Met deze app kun je in real-time de energieopbrengst van je zonnepanelen monitoren. Dit betekent dat je op elk moment van de dag kunt zien hoeveel stroom je zonnepanelen opwekken. De app biedt gedetailleerde gegevens over de opgewekte energie, inclusief dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse statistieken. Hierdoor krijg je een duidelijk overzicht van je energieproductie en kun je eventuele trends en seizoensgebonden variaties in de opbrengst gemakkelijk volgen.

Financiering ook mogelijk.

Investeren in zonnepanelen is een slimme keuze omdat het je energierekening verlaagt, de waarde van je woning verhoogt en de panelen zichzelf snel terugverdienen. Door te financieren met eigen vermogen profiteer je direct van de opbrengsten van je zonnepanelen. Er zijn echter ook financieringsopties beschikbaar als je jouw spaargeld liever niet wilt gebruiken.

Zonnepanelen lening

Als je jouw spaargeld liever aan iets anders besteedt, is een lening een slimme manier om toch zonnepanelen aan te schaffen. Vaak bespaar je maandelijks zelfs meer dan de kosten van de lening. Voor duurzame maatregelen zijn er verschillende leningen beschikbaar, zoals het Nationaal Warmtefonds (rente vanaf 4,3%). Daarnaast bieden sommige gemeenten en provincies gunstige voorwaarden om duurzaamheid te stimuleren.

Zonnepanelen hypotheek

Het is vaak mogelijk om zonnepanelen op te nemen in je hypotheek, zowel bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek als bij het verhogen van je bestaande hypotheek met een bouwdepot. Wat maakt het interessant om zonnepanelen in je hypotheek op te nemen?

- Je kunt de kosten van de zonnepanelen over een lange termijn uitsmeren.
- De waarde van je woning stijgt door de plaatsing van zonnepanelen.
- Het energielabel van je woning verbetert, waardoor deze bij verkoop in de toekomst sneller verkocht kan worden.

Zonnepanelen subsidies

Helaas zijn er momenteel geen subsidies voor de aanschaf van zonnepanelen. Wel geldt sinds 2023 een 0% btw-tarief voor de aankoop van zonnepanelen. Dit betekent dat als jouw adres een woonfunctie heeft, je 0% btw betaalt over de installatie van je zonnepanelen.

Zonnepanelen leasen of huren

Het huren of leasen van zonnepanelen lijkt soms aantrekkelijk, omdat je geen initiële investering hoeft te doen. Echter, volgens de Consumentenbond is het financieel voordeliger om geld te lenen en de zonnepanelen te kopen. Lenen biedt je meer financieel voordeel dan huren.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op voor een adviesgesprek

× Hoe kunnen wij u helpen?